یک مطالعه نشان داد که آب انار فعالیت آنتی اکسیدانی بیشتری نسبت به شراب قرمز و چای سبز نشان داد از این خاصیت در لوازم آرایشی نیز استفاده می شود.
به لطف ترکیبات آنتی اکسیدانی ذکر شده در رب انار که باعث حذف رادیکال های آزاد از بدن می شود.
در برابر تصلب شرائین اثر پیشگیرانه دارد رب انار یک لیتری به فشار خون سیستولیک را کاهش می دهد و به عادی سازی سطح تری گلیسیرید و کلسترول LDL، که معمولا به عنوان “بد” شناخته می شود، کمک می کند.
ممکن است در برابر برخی از سرطان ها مانند سرطان پروستات ، سینه و روده بزرگ محافظت کند.
خواص عصاره انار تنها به جلوگیری از ابتلا به سرطان محدود نمی شود، بلکه می تواند اثر بازدارندگی بر پیشرفت بیماری داشته باشد.
برخی مطالعات نشان می دهد که ترکیبات موجود در میوه انار ممکن است در پیشگیری و درمان سرطان خون و سرطان کبد نیز نقش داشته باشد.
دارای خواص ضد میکروبی – به مبارزه با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک می کند.
برای افرادی که با التهاب مزمن مبارزه می کنند، که با بیماری هایی مانند دیابت نوع 2، سرطان، بیماری قلبی، آلزایمر یا حتی چاقی همراه است، توصیه می شود .
در مبارزه با التهاب و درد مفاصل مفید است.
می تواند تاثیر مثبتی بر حافظه داشته باشد به همین دلیل مصرف آن در رژیم غذایی سالمندان توصیه می شود.
اینها همه خواص میوه انار و آب انار نیست میوه های خوشمزه می توانند در موارد مشکلات نعوظ تأثیر مفیدی داشته باشند.
آنها همچنین برای ورزشکاران توصیه می شوند، زیرا برخی از مطالعات نشان می دهد که می توانند عملکرد را بهبود بخشند چغندر از این نظر خواصی مشابه میوه انار دارد.
میوه های انار استفاده در آشپزخانه:
از انار برای تهیه ژله، مربا، شراب و البته آب انار استفاده می شود که به سرعت و به طور موثر تشنگی را برطرف می کند.
برای برخی، خوردن میوه انار ممکن است مشکلساز به نظر برسد، زیرا دانههای شیرین و با طراوت آن در پوسته نسبتاً سختی قرار دارند.
برای بیرون آوردن آن ها ابتدا «تاج» آن را ببرید و سپس پوست آن را طوری ببرید که میوه به چهار قسمت تقسیم شود.
سپس باید آن را در ظرفی با آب قرار دهید. بعد از 10 دقیقه کافی است تکه های پوست را خم کنید و از دانه ها جدا کنید – وقتی به ته فرو رفتند، باقی می ماند صاف کردن آنها و خشک کردن آنها. تمام شده!