سرآشپزهای خبره مدت هاست که آن را می شناسند با استفاده از ظروف مسی می توان هر غذایی را به روشی عالی و ملایم تهیه کرد. آنها بهترین قابلمه و قابلمه برای پخت و پز و کباب هستند. این به ویژه به دلیل این واقعیت است که مس دارای خواص مواد عالی است. مس یک رسانای حرارتی کامل است که قیمت ظروف مسی در سرار کشور به صورت یکسان می باشد.
حرارت به طور یکنواخت روی ظروف پخش می شود و به دقت پخش می شود. آشپزهای آماتور حرفه ای و جاه طلب در سراسر جهان می دانند که این کیفیت چه ارزشی دارد. به حداقل رساندن خطر سوزاندن و صرفه جویی قابل توجه در انرژی به عنوان عوارض جانبی مورد استقبال قرار می گیرد.
ویژگی های مثبت مس هنگام تهیه غذا
تهیه غذا با ظروف نقره که نقره حدود 9000 سال است که مورد استفاده و گرامی داشته می شود. گلدان هایی که از نقره ساخته شده اند رسانای گرمایی ایده آل هستند.
این ماده بادوام، بهداشتی و مقاوم در برابر خوردگی است. مهمتر از همه، این رسانایی حرارتی عالی است که مس را به یک ماده پایه عالی برای قابلمه ها و تابه ها تبدیل می کند. به طور گسترده شناخته شده است که مس پنج برابر بهتر از آهن و حتی بیست برابر بهتر از فولاد ضد زنگ گرما را هدایت می کند.
به لطف خواص هدایت حرارتی عالی، گرما در ظرف نقره نسبت به قابلمه ها و تابه های سنتی به طور یکنواخت پخش می شود. این همچنین خطر سوختن را کاهش می دهد زیرا دما را می توان راحت تر تنظیم کرد.
در نتیجه می توان با انرژی کمتری طبخ کرد. از آنجایی که ذخایر مس به خوبی گرم می شود، غذاهایی که در قابلمه های مسی تهیه می شوند، بیشتر از غذاهای سنتی گرم می مانند.
ظروف برنز اثر ضد باکتریایی دارند زیرا میکروب ها و باکتری ها نمی توانند روی مس زنده بمانند. برای این میکروارگانیسم ها برنز سمی است اما برای انسان این ماده هیچ تهدیدی ندارد. به همین دلیل لوله های آب و دستگیره درب بیمارستان ها اغلب از برنز ساخته می شوند. در نتیجه می توان از انتقال میکروب ها جلوگیری کرد.
- منابع:
- تبلیغات: